Dag van de Vrachtwagenchauffeur! 🚛

14 december 2023

Het is vandaag de Dag van de Vrachtwagenchauffeur! 🚛

En omdat we enorm blij zijn met Thomas en Norman, laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Wij willen hen bedanken voor hun inzet en nog veel meer veilige kilometers wensen voor in de toekomst. Maar wie zijn deze mannen eigenlijk?

Volgend jaar markeert het vierde jaar van Thomas als vrachtwagenchauffeur bij ons, en hij bevestigt dat hij zijn werk nog altijd met plezier doet. Hij spendeert vijf tot soms zelfs zes dagen per week achter het stuur van zijn vrachtwagen. Wat hij het leukste vindt aan zijn werk?

“Dat je overal komt. Ik kan op een dag wel op zes verschillende projecten zijn, dus ik krijg overal wel wat van mee. Het geeft ook een bepaalde vrijheid om lekker op de weg te zijn. Dat maakt mijn dag nooit saai.”

En sinds iets meer dan een maand verwelkomen we een nieuwe aanwinst in ons team van vrachtwagenchauffeurs: Norman. Enthousiast deelt hij waarom hij voor dit beroep heeft gekozen. 💨

“Het is begonnen toen ik een klein kind was. Mijn vader heeft altijd op de vrachtwagen gezeten en ik mocht vaak met hem mee. Sinds ik twee was, is het dus al een droom om vrachtwagenchauffeur te zijn. Ik houd gewoon heel erg van het rijden.”

Dorrestijn Milieu

sloopwerken & saneren

Sloopwerken

Duurzaam en verantwoord

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Retail sloopwerk

Winkel demontage / verbouwen

Saneren

Asbest- en bodemsanering

Meer informatie over sloopwerken en saneren

Bij Dorrestijn Milieu zijn we trots op ons uitgebreide scala aan diensten op het gebied van sloopwerk, sanering, asbestsanering, retail sloopwerk, demontage, en ons streven naar circulair en duurzaam slopen. Met jarenlange ervaring in de branche zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige oplossingen die de impact op het milieu minimaliseren en tegelijkertijd voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Sloopwerk:

Ons sloopwerk omvat zowel grootschalige industriële sloopprojecten als kleinschalige sloopklussen. We beschikken over de expertise en de nieuwste technologie om gebouwen en constructies op een veilige en efficiënte manier te verwijderen.

Saneren:

Met onze ervaring en kennis kunnen we milieuproblemen aanpakken en gevaarlijke stoffen veilig verwijderen, zoals bij bodem- en grondsanering. We zorgen ervoor dat verontreinigde locaties worden hersteld naar hun oorspronkelijke staat.

Asbestsanering:

Het veilig verwijderen van asbest is van cruciaal belang voor de gezondheid van mens en milieu. We zijn gecertificeerd in asbestsanering en zorgen voor de verwijdering van asbest op een zorgvuldige en veilige manier.

Retail Sloopwerk:

In de detailhandel zijn efficiëntie en nauwkeurigheid essentieel. Onze retail sloopdiensten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de branche, of het nu gaat om renovatieprojecten of complete sloop.

Circulair en Duurzaam Slopen:

Bij Dorrestijn Milieu hebben we een sterke focus op circulair en duurzaam slopen. We streven ernaar om zoveel mogelijk materialen en grondstoffen te hergebruiken en te recyclen. Door slimme demontage en hergebruik verminderen we afval en verminderen we de ecologische voetafdruk van sloopprojecten.

Met onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid bieden we u een betrouwbare partner voor al hun sloop- en saneringsbehoeften. We staan garant voor efficiënte, milieuvriendelijke oplossingen die voldoen aan de hoogste normen in de branche.

 

Bij Dorrestijn Milieu geloven we dat sloopwerk niet alleen over afbreken gaat, maar ook over het bouwen aan een duurzamere toekomst.

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75