0318 30 48 75 info@dorrestijnmilieu.nl

Even voorstellen: Hans Ariesen ruim 10 jaar in dienst

30 september 2022

Hans is ruim 10 jaar in dienst!

“Ik ben op mijn 15e begonnen met een bijbaantje bij Dorrestijn en ging op mijn 19e fulltime in dienst. Ik ben gestart met een leer- en werktraject waarbij ik begon als stratenmaker. Vervolgens kon ik intern opleidingen volgen, dus dat was een mooie motivatie om mijzelf te blijven ontwikkelen. Dat heb ik gedaan en zo heb ik vrijwel alle kneepjes van het vak heb ik de afgelopen jaren kunnen leren en inmiddels word ik ingezet als projectbegeleider en werkvoorbereider.

Waarom ik hier al ruim 10 jaar werk? Omdat ik simpelweg de sfeer en de onderlinge band met mijn collega’s heel leuk vind. We zijn gemotiveerd, we helpen elkaar op het werk en er wordt tijd gemaakt voor leuke borrels en gezellige uitjes. Ik blijf hier nog wel even, als je het aan mij vraagt: ik voel mij hier op mijn plaats!”

#Dorrestijn #ontwikkeling #opleidingen #collegas #motivatie #leren #werken #gezelligheid #sfeer #projectbegeleider #werkvoorbereider

 

Dorrestijn Milieu

sloopwerken & saneren

Sloopwerken

Duurzaam en verantwoord

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Retail sloopwerk

Winkel demontage / verbouwen

Saneren

Asbest- en bodemsanering

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75 / 06 23 67 64 15