Even voorstellen: Hans Ariesen ruim 10 jaar in dienst

30 september 2022

Hans is ruim 10 jaar in dienst!

“Ik ben op mijn 15e begonnen met een bijbaantje bij Dorrestijn en ging op mijn 19e fulltime in dienst. Ik ben gestart met een leer- en werktraject waarbij ik begon als stratenmaker. Vervolgens kon ik intern opleidingen volgen, dus dat was een mooie motivatie om mijzelf te blijven ontwikkelen. Dat heb ik gedaan en zo heb ik vrijwel alle kneepjes van het vak heb ik de afgelopen jaren kunnen leren en inmiddels word ik ingezet als projectbegeleider en werkvoorbereider.

Waarom ik hier al ruim 10 jaar werk? Omdat ik simpelweg de sfeer en de onderlinge band met mijn collega’s heel leuk vind. We zijn gemotiveerd, we helpen elkaar op het werk en er wordt tijd gemaakt voor leuke borrels en gezellige uitjes. Ik blijf hier nog wel even, als je het aan mij vraagt: ik voel mij hier op mijn plaats!”

#Dorrestijn #ontwikkeling #opleidingen #collegas #motivatie #leren #werken #gezelligheid #sfeer #projectbegeleider #werkvoorbereider

 

Dorrestijn Milieu

sloopwerken & saneren

Sloopwerken

Duurzaam en verantwoord

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Retail sloopwerk

Winkel demontage / verbouwen

Saneren

Asbest- en bodemsanering

Meer informatie over sloopwerken en saneren

Bij Dorrestijn Milieu zijn we trots op ons uitgebreide scala aan diensten op het gebied van sloopwerk, sanering, asbestsanering, retail sloopwerk, demontage, en ons streven naar circulair en duurzaam slopen. Met jarenlange ervaring in de branche zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige oplossingen die de impact op het milieu minimaliseren en tegelijkertijd voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Sloopwerk:

Ons sloopwerk omvat zowel grootschalige industriële sloopprojecten als kleinschalige sloopklussen. We beschikken over de expertise en de nieuwste technologie om gebouwen en constructies op een veilige en efficiënte manier te verwijderen.

Saneren:

Met onze ervaring en kennis kunnen we milieuproblemen aanpakken en gevaarlijke stoffen veilig verwijderen, zoals bij bodem- en grondsanering. We zorgen ervoor dat verontreinigde locaties worden hersteld naar hun oorspronkelijke staat.

Asbestsanering:

Het veilig verwijderen van asbest is van cruciaal belang voor de gezondheid van mens en milieu. We zijn gecertificeerd in asbestsanering en zorgen voor de verwijdering van asbest op een zorgvuldige en veilige manier.

Retail Sloopwerk:

In de detailhandel zijn efficiëntie en nauwkeurigheid essentieel. Onze retail sloopdiensten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de branche, of het nu gaat om renovatieprojecten of complete sloop.

Circulair en Duurzaam Slopen:

Bij Dorrestijn Milieu hebben we een sterke focus op circulair en duurzaam slopen. We streven ernaar om zoveel mogelijk materialen en grondstoffen te hergebruiken en te recyclen. Door slimme demontage en hergebruik verminderen we afval en verminderen we de ecologische voetafdruk van sloopprojecten.

Met onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid bieden we u een betrouwbare partner voor al hun sloop- en saneringsbehoeften. We staan garant voor efficiënte, milieuvriendelijke oplossingen die voldoen aan de hoogste normen in de branche.

 

Bij Dorrestijn Milieu geloven we dat sloopwerk niet alleen over afbreken gaat, maar ook over het bouwen aan een duurzamere toekomst.

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75