Nieuwbouwproject Odijk

5 juli 2023

Een voormalige boerderij is gesloopt en we hebben succesvol een bodemsanering uitgevoerd. Binnenkort beginnen we met het uitgraven van de bouwput, waar de basis wordt gelegd voor een prachtige nieuwe woning.

Blijf ons volgen voor de nieuwste updates over onze projecten! Samen bouwen we aan de mooiste projecten. 💪

Met dank aan Bouwbedrijf Hulshof De Kloet >

 

 

Boerderij slopen, bodemsanering, bouwput uitgraven in Odijk

 

We zijn verheugd om u alles te vertellen over het project in Odijk. Bij dit project hebben we een voormalige boerderij gesloopt, bodemsanering uitgevoerd en een bouwput uitgegraven om plaats te maken voor een prachtige, nieuwe woning.

We begonnen met het zorgvuldig slopen van de oude boerderij, waarbij we ervoor zorgden dat we alle bruikbare materialen recycleerden om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Na de sloop was het tijd voor de bodemsanering.

Bodemsanering

 

Bodemsanering is een cruciale stap in ons proces. We willen ervoor zorgen dat de nieuwe woning wordt gebouwd op een veilige en schone omgeving. Ons ervaren team heeft de bodemsanering uitgevoerd volgens de hoogste normen en richtlijnen, waarbij eventuele verontreinigingen op verantwoorde wijze werden verwijderd. We nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu serieus en zorgen ervoor dat alle benodigde maatregelen worden genomen.

 

Bouwput uitgraven

 

Na de succesvolle bodemsanering start het volgende deel van het project: het uitgraven van de bouwput. Met behulp van geavanceerde apparatuur en ervaren vakmensen leggen we een stevige basis voor de nieuwe woning. De bouwput wordt zorgvuldig uitgegraven volgens de specificaties van het bouwplan.

 

Slopen en saneren

 

Wij zijn trots op ons werk en de positieve impact die we hebben op de omgeving. Ons team van experts staat altijd klaar om uw sloop- en saneringsprojecten tot een succes te maken. Of het nu gaat om een project zoals deze in Odijk, of om grotere projecten, wij zorgen voor een professionele aanpak en een vlekkeloze uitvoering.

Als u meer wilt weten over ons werk in Odijk of als u geïnteresseerd bent in onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende project en uw visie werkelijkheid te laten worden.

Dorrestijn Milieu

sloopwerken & saneren

Sloopwerken

Duurzaam en verantwoord

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Retail sloopwerk

Winkel demontage / verbouwen

Saneren

Asbest- en bodemsanering

Meer informatie over sloopwerken en saneren

Bij Dorrestijn Milieu zijn we trots op ons uitgebreide scala aan diensten op het gebied van sloopwerk, sanering, asbestsanering, retail sloopwerk, demontage, en ons streven naar circulair en duurzaam slopen. Met jarenlange ervaring in de branche zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige oplossingen die de impact op het milieu minimaliseren en tegelijkertijd voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Sloopwerk:

Ons sloopwerk omvat zowel grootschalige industriële sloopprojecten als kleinschalige sloopklussen. We beschikken over de expertise en de nieuwste technologie om gebouwen en constructies op een veilige en efficiënte manier te verwijderen.

Saneren:

Met onze ervaring en kennis kunnen we milieuproblemen aanpakken en gevaarlijke stoffen veilig verwijderen, zoals bij bodem- en grondsanering. We zorgen ervoor dat verontreinigde locaties worden hersteld naar hun oorspronkelijke staat.

Asbestsanering:

Het veilig verwijderen van asbest is van cruciaal belang voor de gezondheid van mens en milieu. We zijn gecertificeerd in asbestsanering en zorgen voor de verwijdering van asbest op een zorgvuldige en veilige manier.

Retail Sloopwerk:

In de detailhandel zijn efficiëntie en nauwkeurigheid essentieel. Onze retail sloopdiensten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de branche, of het nu gaat om renovatieprojecten of complete sloop.

Circulair en Duurzaam Slopen:

Bij Dorrestijn Milieu hebben we een sterke focus op circulair en duurzaam slopen. We streven ernaar om zoveel mogelijk materialen en grondstoffen te hergebruiken en te recyclen. Door slimme demontage en hergebruik verminderen we afval en verminderen we de ecologische voetafdruk van sloopprojecten.

Met onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid bieden we u een betrouwbare partner voor al hun sloop- en saneringsbehoeften. We staan garant voor efficiënte, milieuvriendelijke oplossingen die voldoen aan de hoogste normen in de branche.

 

Bij Dorrestijn Milieu geloven we dat sloopwerk niet alleen over afbreken gaat, maar ook over het bouwen aan een duurzamere toekomst.

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75