Nieuwbouwproject Odijk

5 juli 2023

Een voormalige boerderij is gesloopt en we hebben succesvol een bodemsanering uitgevoerd. Binnenkort beginnen we met het uitgraven van de bouwput, waar de basis wordt gelegd voor een prachtige nieuwe woning.

Blijf ons volgen voor de nieuwste updates over onze projecten! Samen bouwen we aan de mooiste projecten. 💪

Met dank aan Bouwbedrijf Hulshof De Kloet >

 

 

Boerderij slopen, bodemsanering, bouwput uitgraven in Odijk

 

We zijn verheugd om u alles te vertellen over het project in Odijk. Bij dit project hebben we een voormalige boerderij gesloopt, bodemsanering uitgevoerd en een bouwput uitgegraven om plaats te maken voor een prachtige, nieuwe woning.

We begonnen met het zorgvuldig slopen van de oude boerderij, waarbij we ervoor zorgden dat we alle bruikbare materialen recycleerden om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Na de sloop was het tijd voor de bodemsanering.

Bodemsanering

 

Bodemsanering is een cruciale stap in ons proces. We willen ervoor zorgen dat de nieuwe woning wordt gebouwd op een veilige en schone omgeving. Ons ervaren team heeft de bodemsanering uitgevoerd volgens de hoogste normen en richtlijnen, waarbij eventuele verontreinigingen op verantwoorde wijze werden verwijderd. We nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu serieus en zorgen ervoor dat alle benodigde maatregelen worden genomen.

 

Bouwput uitgraven

 

Na de succesvolle bodemsanering start het volgende deel van het project: het uitgraven van de bouwput. Met behulp van geavanceerde apparatuur en ervaren vakmensen leggen we een stevige basis voor de nieuwe woning. De bouwput wordt zorgvuldig uitgegraven volgens de specificaties van het bouwplan.

 

Slopen en saneren

 

Wij zijn trots op ons werk en de positieve impact die we hebben op de omgeving. Ons team van experts staat altijd klaar om uw sloop- en saneringsprojecten tot een succes te maken. Of het nu gaat om een project zoals deze in Odijk, of om grotere projecten, wij zorgen voor een professionele aanpak en een vlekkeloze uitvoering.

Als u meer wilt weten over ons werk in Odijk of als u geïnteresseerd bent in onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende project en uw visie werkelijkheid te laten worden.

Dorrestijn Milieu

sloopwerken & saneren

Sloopwerken

Duurzaam en verantwoord

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Retail sloopwerk

Winkel demontage / verbouwen

Saneren

Asbest- en bodemsanering

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75 / 06 23 67 64 15