Verantwoord slopen in Rhenen

24 mei 2023

We creëren ruimte voor nieuwbouw in Rhenen door verantwoord te slopen! 🏗️

Deze week hebben we met zorg een woning gesloopt, om plaats te maken voor nieuwbouw in Rhenen. Of het nu gaat om saneringen, slopen van complete bedrijfspanden of de transformatie van vastgoed, ons vakkundige team draait er de hand niet voor om!

Onze werkwijze: kwaliteit, veiligheid en circulariteit 🔨

We hechten grote waarde aan een zorgvuldige werkwijze. Ons ervaren team van professionals staat garant voor kwaliteit bij elk sloopproject. Veiligheid is voor ons topprioriteit. We zorgen ervoor dat alle noodzakelijke maatregelen worden genomen om risico’s te minimaliseren en een veilige werkomgeving te garanderen.

Daarnaast dragen we actief bij aan een duurzame en circulaire toekomst. We streven ernaar om zoveel mogelijk materialen te hergebruiken en te recyclen. Door onze milieuvriendelijke aanpak verminderen we de impact op het milieu en dragen we bij aan een circulaire economie.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze of wil je een aanvraag indienen voor een sloopproject? Neem dan snel contact met ons op!

We zijn trots op onze samenwerkingen! Samen werken we aan een duurzame toekomst, waarbij we ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen.

 

Dorrestijn Milieu

sloopwerken & saneren

Sloopwerken

Duurzaam en verantwoord

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Retail sloopwerk

Winkel demontage / verbouwen

Saneren

Asbest- en bodemsanering

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75 / 06 23 67 64 15