Deskundig sloopwerk door
Dorrestijn Milieu

SLOOPWERKEN

Welkom bij Dorrestijn Milieu, uw vertrouwde partner voor professioneel sloopwerk. Wij leveren hoogwaardige en duurzame sloopwerken die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, efficiëntie en milieubewustzijn. Met jarenlange ervaring in de branche zijn wij de experts die u nodig heeft voor al uw sloopprojecten.

Waarom kiezen voor dorrestijn milieu?

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de sloopbranche en ervaren personeel kunt u vertrouwen op onze expertise.

  • Betrouwbaarheid: Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Uw project is bij ons in goede handen.

  • Duurzaam: Wij werken aan duurzaamheid en streven ernaar om sloopwerkzaamheden uit te voeren met respect voor het milieu.

Kies voor Dorrestijn Milieu voor uw sloopprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een succesvol sloopproject.

Onze Specialiteiten

1. Veiligheid Voorop

Bij Dorrestijn Milieu staat veiligheid altijd op de eerste plaats. Onze ervaren professionals zijn volledig opgeleid en uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat elk sloopproject veilig en efficiënt wordt uitgevoerd.

2. duurzaam en circulair Slopen

Wij begrijpen het belang van milieubewustzijn in de bouwsector. Daarom streven wij ernaar om sloopwerkzaamheden uit te voeren met minimale impact op het milieu. Onze methoden omvatten het recyclen van materialen en het minimaliseren van afval, waardoor uw project niet alleen kostenefficiënt is, maar ook duurzaam.

3. Maatwerkoplossingen

Elk sloopproject is uniek, en wij passen onze aanpak aan om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om grootschalige industriële sloop of kleinere sloopklussen, wij bieden maatwerkoplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

Onze Diensten

Sloopwerken

Of het nu gaat om het slopen van gebouwen of infrastructuur, wij beheersen het volledige sloopproces. Van de planning tot de uiteindelijke afvoer van materialen, wij zorgen ervoor dat uw sloopproject zonder problemen verloopt.

Asbestsanering

Asbest kan een serieuze bedreiging vormen voor de gezondheid. Onze gecertificeerde experts voeren professionele asbestsanering uit, waarbij strikte protocollen worden gevolgd om uw omgeving veilig en asbestvrij te maken.

Bodemsanering

Wanneer de bodem verontreinigd is, is het essentieel om deze te saneren. Dorrestijn Milieu biedt grondsaneringsdiensten om de kwaliteit van de bodem te herstellen en te voldoen aan alle milieuvoorschriften.

CO2-PRESTATIELADDER & CERTIFICERINGEN

Sinds augustus 2021 is Dorrestijn aangesloten bij de CO2 prestatieladder van SKAO.

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75